- Thank you received: 1056
Our Promotion
The countdown has ended
Save, Сэкономьте, Ahorrar
Zapoznajmy
Cześć.
02 May 2016 12:10 - 02 May 2016 12:21 #22820
by Ines
Witam, pani Iwono! 
Czy wypróbowała już pani demo? Jeśli tak, jakie wrażenia, jak dzieciaczki zareagowały, proszę się podzielić.
I jeszcze jedno - ciekawi mnie skąd pani dowiedziała się o istnieniu Soft Mozart?

Tego raczej nikt nie wie, bo nawet jak korzystają to tutaj się nie chwalą.IPab wrote: Jestem ciekawa ile osób w Polsce korzysta z programu Soft Mozart? :huh:
Czy wypróbowała już pani demo? Jeśli tak, jakie wrażenia, jak dzieciaczki zareagowały, proszę się podzielić.
I jeszcze jedno - ciekawi mnie skąd pani dowiedziała się o istnieniu Soft Mozart?
Last edit: 02 May 2016 12:21 by Ines.
The following user(s) said Thank You: IPab
Please Log in or Create an account to join the conversation.
- a Guest
-
- New Member
-
Less
More
- Thank you received: 0
19 May 2016 04:59 #22877
by a Guest
Replied by a Guest on topic Cześć.
Witam! My korzystamy z programu Soft Mozart, tzn. moja córka Agnieszka od 2,5 lat uczy się gry na pianinie u pani Inny z pomocą programu. Jesteśmy bardzo zadowolone, efekty można zobaczyć na forum
www.softmozart.com/forum/40-sala-lekcyjn...5-2009.html?start=84
:)
20 Sep 2016 15:48 #24383
by IPab
Witam Pani Inno.
Przepraszam, że odpisuję dopiero teraz.
Moje dzieci zareagowały bardzo fajnie, niestety zabrakło nam systematyczności. Mam nadzieję, że już niedługo to się zmieni
O programie napomknął mi kiedyś znajomy, choć on sam niewiele wiedział na ten temat więc bardziej było to pytanie w moim kierunku. W tamtym momencie nie wiedziałam nic na temat tego programu a on nie potrafił sobie przypomnieć dokładnej nazwy. Po kilku miesiącach natrafiłam na filmik w internecie, przypomniałam sobie tamtą rozmowę... i zaczęłam szukać informacji...
Pozdrawiam serdecznie
Iwona P.
Przepraszam, że odpisuję dopiero teraz.
Moje dzieci zareagowały bardzo fajnie, niestety zabrakło nam systematyczności. Mam nadzieję, że już niedługo to się zmieni

O programie napomknął mi kiedyś znajomy, choć on sam niewiele wiedział na ten temat więc bardziej było to pytanie w moim kierunku. W tamtym momencie nie wiedziałam nic na temat tego programu a on nie potrafił sobie przypomnieć dokładnej nazwy. Po kilku miesiącach natrafiłam na filmik w internecie, przypomniałam sobie tamtą rozmowę... i zaczęłam szukać informacji...

Pozdrawiam serdecznie
Iwona P.
20 Sep 2016 15:59 #24385
by IPab
Ooooo... A teraz jest ok. Jeszcze nie wiem do końca dlaczego tak się dzieje, ale podejrzewam, że to przez tłumaczenie strony wychodzą takie "kwiatki" 
Jeszcze raz serdecznie pozdrawiam

Jeszcze raz serdecznie pozdrawiam
- Iryna-Mamchyts-google
-
- Junior Member
-
Less
More
- Thank you received: 20
11 Nov 2024 14:51 #54441
by Iryna-Mamchyts-google
Replied by Iryna-Mamchyts-google on topic Cześć.
Cześć! też chciałabym dowiedzieć się, może jest ktoś, kto oprócz mnie korzysta z tego programu w Polsce?
Jestem z Gdańsku, jak coś)
Jestem z Gdańsku, jak coś)
Time to create page: 0.295 seconds